filter_list

Filter


Hallo, welkom bij SewNatural!

 
 

Ik ben Marieke, vrouw van Martijn en mama van Thijmen (juni 2007) en Lukas (sept 2009).
Sinds oktober 2013 ben ik de eigenares van Stoffen Webwinkel Sew Natural, dé online winkel voor biologische stoffen.
Ik heb een enorme passie voor stoffen, bolletjes wol, garens, mijn naaimachine
en het (her)gebruik van oud textiel. Ik hou ervan om kleding, tassen en andere (woon)accessoires te ontwerpen en te maken, en creatief bezig te zijn in het algemeen. 


Alles wat ik naai maak ik zoveel mogelijk van eco stoffen en van hergebruikte of oude stoffen.
Mijn 
kleding probeer ik sinds een paar jaar zelf te naaien en zoveel mogelijk te repareren en vermaken als dat nodig is. Duurzaam handwerk is belangrijk! En het is een leuke uitdaging.

Mijn passie heeft geresulteerd in mijn creatief blog ByMiekK, mijn online Workshops Website en sinds 2013 dus in deze stoffen webwinkel. 

Bij SewNatural vind je stof pakketten met eerlijke en biologische stoffen. Deze pakketten sluiten aan bij de online cursussen en de pdf naaipatronen die ik maak. Zo kun je zelf een prachtige tas, quilt of kledingstuk maken, van Fair en Eco stof en naaigaren!


Ik vind het leuk om jullie te inspireren en nieuwe dingen te leren. Ik ben goed in het stap-voor-stap uitleggen van naaitechnieken en het schrijven van tutorials en naaipatronen. Dus neem ook vooral even een kijkje op mijn blogs en sociale media via de links hieronder!


Lees meer:

• Bezoek de SewNatural NaaiWorkshops Website
• Bezoek ByMiekK Blog
• Over biologische stoffen
         


Volg Sew Natural

Nog meer lezen over Sew Natural? Volg mij via Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter of Blog en schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

           
De Missie van Marieke

 


Ik wil graag bijdragen aan een duurzame en ecologisch verantwoorde levensstijl. Door mijn passie voor 'eerlijk handwerk' met jullie te delen, hoop ik iedereen te inspireren tot meer hergebruik van oude kleding en textiel en anders te kiezen voor een ecologisch alternatief voor stoffen en fournituren.

Verder wil ik met mijn Naaipatronen, cursussen en Recycle Ideeën iedereen inspireren tot het zelf maken van bijvoorbeeld kleding, quilts en tassen, en het creatief hergebruik van oude kleding en textiel. Iedereen kan zelf iets moois maken, dat hoeft niet moeilijk te zijn!

Meer over is Marieke

Ik ben Marieke Kegler, de eigenares van SewNatural sinds oktober 2013. Hier lees je een stukje over mijzelf:
 

Ik ben geboren in 1979 en al sinds mijn jeugd een creatief meisje. Na de middelbare school heb ik Biologie gestudeerd, maar toen ik daarmee klaar was ben ik gaan werken in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met haken en het naaien van tassen, dekens en andere accessoires onder de naam ByMiekK, waarbij de nadruk lag op het creatief hergebruik van textiel. Hierover begon ik een Blog bij te houden.

Toen de kans op mijn pad kwam om SewNatural over te nemen van de vorige eigenares heb ik die met beide handen aangegrepen! En ik ben nog steeds heel blij met mijn 'carriere-move'. Ook leuk dat de Biologie toch weer een beetje terugkomt door het verkopen van biologische stoffen en fournituren ;-)


Vanaf 2017 geef ik online naai cursussen om samen met jullie praktisch aan de slag te gaan met het maken van leuke kleding en accessoires. De nadruk ligt natuurlijk op eerlijk handwerk! We repareren en recyclen of maken onze items van eerlijke en duurzame stoffen.
 

Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben we twee zoontjes: Thijmen (2007) en Lukas (2009). We wonen aan de rand van Breda.
  
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op