De Stoffen en Garen Merken van Sew Natural

Bij Sew Natural vind je biologisch katoenen stoffen van een aantal bekende merken die gespecialiseerd zijn in het produceren van biokatoen. Deze bedrijven worden streng gecontroleerd en voldoen aan alle eisen om gecertificeerd biokatoen te verkopen. Hier vind je een overzicht van onze merken met een korte beschrijving.

 

De stoffen van Cloud9 worden geproduceerd in India van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De verf die gebruikt wordt voor de kleuring en de prints heeft een lage impact op het milieu. Cloud9 Fabrics wil graag leuk, hip en betaalbaar biokatoen op de markt brengen en dat lukt heel goed! Cloud9 heeft een grote variatie aan quilt-katoen en canvas stoffen in het assortiment.
De stoffen van Monaluna Design zijn gemaakt van zachte poplin biokatoen, 100% GOTS gecertificeerd.
Ook de kleuring gebeurt volledig ecologisch. De prints van de Monaluna stoffen zijn altijd vrolijk en fris, ideaal voor kinderkleding, quilts en andere (woon)accessoires.
 
 


De stoffen van Birch Fabrics worden gemaakt van 100% biologisch katoen en gekleurd met natuurlijke verfstoffen. De stoffen worden gemaakt in India, vorlgens de GOTS richtlijnen.
Birch Fabric stoffen hebben een grote varieteit aan retro- en kinder-prints en zijn zeer geschikt voor het maken van kinderkleding en -accessoires, tassen en huisdecoratie. Birch Fabrics heeft o.a. quilt katoen, canvas en tricot in het assortiment.Hamburger Liebe ontwikkelt leuke, felgekleurde biokatoenen geweven en tricot stoffen, GOTS gecertificeerd. De stoffen hebben drukke prints waar je gelijk vrolijk van wordt. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van kinderkleding en ook kleding voor uitbundige dames ;-)De tricot stoffen van Lillestoff kenmerken zich door de leuke prints met een scandinavisch tintje. De stoffen zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen en zijn erg geschikt voor kinderkleding en -accessoires. Maar ook voor dames heel leuk!
 
 

Forbitex produceert 100% organisch naaigaren. Dit naaigaren van Scanfil Organic Cotton is geproduceerd volgens de GOTS richtlijnen: van uitsluitend biologisch verbouwd katoen, zonder chemicalien en met natuurlijke verfstoffen. 
Het naaigaren is van hoge kwaliteit, gemaakt van zachte en stevige katoenvezels. Door de natuurlijke eigenschappen van het garen is het huidvriendelijk en allergie-vrij.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op