Betaal mogelijkheden


iDeal
Voor Nederlandse klanten is het mogelijk om te betalen via iDeal. Volg hiervoor de instructies op het scherm tijdens het bestellen.

Bankoverschrijving
Voor klanten uit alle landen is het mogelijk om te betalen via overschrijving vooraf op onze rekening. Het rekeningnummer vind je in de bestel bevestiging.
De post wordt verstuurd als wij de betaling binnen hebben. In Nederland gaat dit meestal snel, betalingen uit het buitenland doen er vaak wat langer over.

Bancontact
Electronisch betalen voor Belgische klanten, volg de instructies op je scherm.

PayPal
Voor klanten uit alle landen is het mogelijk om te betalen via PayPal. Als je een PayPal rekening hebt, die gekoppeld is aan je eigen bankrekening of creditcard, is het heel eenvoudig en veilig om online te betalen.

LET OP: is je electronische betaling (via ideal, paypal of bancontact) niet gelukt, plaats dan geen nieuwe bestelling maar neem even contact met mij op via het contactformulier of via de mail.

Verzenden

PostNL
Wij via PostNL. De post wordt afgeleverd bij het PostNL Postkantoor op maandag, woensdag en vrijdag. Ik probeer om betaalde orders zo snel mogelijk te versturen.
Als je in Nederland woont wordt de post binnen 1-2 dagen thuis bezorgd. Naar andere landen duurt dit een paar dagen langer.
Ik verstuur de post zoveel mogelijk met track&trace code, daarvan ontvang je ook een mail nadat je bestelling verzonden is.

Kosten
Ik probeer de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Kost het versturen van je bestelling meer dan verwacht, dan is het teveel aan verzendkosten voor mijn rekening. Hier een overzicht van onze verzend- en administratie kosten:

Nederland:
€ 3,95  -  Brievenbus post
€ 2,07  -  Kleine enveloppen (stofstalen, etc.)
€ 6,95  -  Pakket post

Europa (afh. van het land):
€ 7,50 tot € 13,00  -  Brievenbus post
€ 3,45  - € 6,00  Kleine enveloppen (stofstalen, etc.)
€ 13,00 tot 15,00 - Pakket post 

Rest van de wereld:
€ 25,00 - Alles wordt verzonden als pakket met track&trace

Bestel je voor een bedrag van meer dan € 100,- dan zijn de verzendkosten gratis!
Dit geldt voor Nederland en de meeste landen in Europa, daarbuiten zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling boven de € 150,-

Extra verzend opties
- Woon je in (de buurt van) Breda, of rij je er toevallig langs, dan kun je je bestelling bij mij thuis komen ophalen. Klik hiervoor de optie 'Afhalen' aan in de winkelwagen. Ik neem dan contact met je op via de mail om een afspraak te maken. De verzendkosten vervallen dan uiteraard.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op